True

Spoznaj Evo in njeno zgodbo

Avtor: Eva

Deli s prijatelji

Zase pravim, da sem večna raziskovalka. Tok življenja me je pripeljal do različnih preizkušenj, ki jim je bila skupna osebna rast; z delom na sebi skušam odkrivati globine sebe ter se približati pomenu svojega obstoja. Včasih sem v oblakih, včasih trdno na tleh. Ukvarjam se predvsem s povezavo med telesom, umom in dušo in iščem različna orodja, ki mi pri tem pomagajo. Zavedno gibanje, hoja izven cone udobja, meditacija, reiki itd. Moje srce in um sta odprta za več kot le eno vrsto prakse.

Odoo • Image and Text

pri športu se počutim doma

Od malih nog sem se ukvarjala z različnimi vrstami gibanja in se nazadnje našla v funkcionalnih treningih in jogi. Preizkusila sem marsikaj in pot življenja me je pripeljala do točke, kjer posameznikom in skupinam pomagam, da del sebe najdejo skozi gibanje. Nerada delo, ki ga opravljam, poimenujem z eno besedo, ker vseskozi med seboj povezujem različna področja. Prisluhnem potrebam posameznika, da trening prilagodim njegovemu čustvenemu in fizičnemu stanju ter željam. Moj dolgoročen cilj je gibanje, ki je prilagojeno ženski do takšne mere, da sama izbira, kakšen tip gibanja si želi vsak dan. Konec koncev gre žensko telo skozi različna hormonska stanja in različne preizkušnje. Nivo energije in počutje se iz dneva v dan razlikuje in pomembno je, da je ženska prisotna v svojem telesu in prisluhne svojemu telesu, kaj tisti dan potrebuje. 

Vodi me vodilo, da je gibanje kot del tvojega vsakdanjega življenja veliko kot bolj pomembno kot pa sedeč način življenja in hard trening dvakrat tedensko. Zagovarjam raznoliko gibanje in verjamem, da lahko znotraj tega vsak posameznik najde vrsto gibanja, v katerem uživa. V svojem življenju ne preštevam kalorij, le trenutke. Poleg redne telesne prakse skrbim tudi za redno nego uma, ki je po mojem mnenju enako pomembna.

Verjamem v življenje, ki ga polno živiš in kjer izkoriščaš svoj potencial. Vedno znova se prevprašujem, kaj so tiste stvari, ki me vračajo v moj center in me polnijo. Rada raziskujem predvsem tisto, kar mi življenje prinese na pot in me vodi k moji najboljši različici sebe. Včasih je to Wim Hof metoda, včasih nezavedno reprogramiranje in delo s sencami, včasih so to akaški zapisi in včasih prehojena pot Camino de Santiago. Vse to me vrača v moj center. Včasih se mi zdi, da je moj seznam neskončen in da ni teme, ki me ne bi zanimala. Vsak dan dojemam kot nov dan za učenje in skušam najti “joy” v malih stvareh. In čisto vsak dan skušam poskrbeti za svoje telo, um in dušo. Živim to, kar predajam naprej. 


Če na moji poti osebne rasti lahko pomagam drugim, je moje poslanstvo izpolnjeno. Človeka skušam celostno zaobjeti in zavedam se, da so vsi odgovori in vsa moč v njem. Le če jih je pripravljen poiskati.


Kdo je gutsy

Gutsy je portal, ki te zaobjame kot celoto in kjer na enem mestu najdeš vse za: polnovredno rastlinsko prehrano, zavedno gibanje ter skrb za telo in um. Me ti damo orodja, ti pa zase vzameš, kar potrebuješ. 

Več o nas >

BREZPLAČNA E-KNJIŽICA

3 ZDRAVI SLADKI POPOLDANSKI PRIGRIZKI

Želim svoj brezplačen izvod

Se ti kdaj zgodi, da ti "pade cuker" in želiš na hitro pojesti nekaj sladkega in obenem zdravega?

Če potrebuješ idejo, kaj bi to bilo, si obvezno prenesi našo brezplačno e-knjižico s 3 sladkimi, a zdravimi recepti za popoldanske prigrizke.