True

Spoznaj Polono in njeno zgodbo

Avtor: Polona

Deli s prijatelji

Kdo vse sem in kaj vse nisem…

Če sem čisto iskrena, še vedno iščem najgloblje odgovore, kdo točno sem in kaj sem prišla temu svetu dati. Moja področja zanimanja so šla od tega, da sem kot otrok ves svoj prosti čas preživljala v knjižnici (prebrala vse knjige) do tega, da sem trenirala in bila trenerka odbojke, do študija biologije in znanstveno-raziskovalnega dela na področju morskih sesalcev (kitov in delfinov) ter raznolikih potovanj in življenja po svetu. V dobi odraslosti sem se malce ustavila in se za nekaj časa našla v svetu podjetništva, marketinga, izobraževanja, organizacije dogodkov in dela ter svetovanja. Vse našteto, zraven pa seveda tudi ustvarjanje družine, mi je dalo celoto, ki jo živim danes. 

Ogromno najlepših trenutkov, znanj in težkih lekcij, ki so me danes pripeljale do točke, ko lahko rečem, da ustvarjam nova poglavja, kjer se učim o sebi in osebnostno rastem. 

Odoo • Image and Text

Spoznala sem, da me zanimajo področja, o katerih prej nisem upala niti razmišljati, področja, ki so danes pomembna zame in ki prej niso bila v mojem miselnem polju, danes pa so del mojih prioritet. To so področja zdrave prehrane, nege telesa in uma, joge ter zavednega gibanja, poglabljanja vase in iskanja ravnovesja v vsakodnevnem življenju. Pomemben del poti spoznavanja sebe pa je zame tudi moč dajanja. 

Izpopolnjuje me delo z ljudmi, otroki in osebami s posebnimi potrebami. Uživam v ustvarjanju vsebin, ki so povezane z mojimi prioritetami. 

Ker mi je vedno zmanjkalo časa in ker "bi vedno vse", sem se začela zavedati, kako zelo pomembno se je ustavljati in biti prisotna v trenutku. Zame je to ključ za mirno in zdravo življenje in delček tega ti želim predati skozi naš portal. 

Kdo je gutsy

Gutsy je portal, ki te zaobjame kot celoto in kjer na enem mestu najdeš vse za: polnovredno rastlinsko prehrano, zavedno gibanje ter skrb za telo in um. Me ti damo orodja, ti pa zase vzameš, kar potrebuješ. 

Več o nas >

BREZPLAČNA E-KNJIŽICA

3 ZDRAVI SLADKI POPOLDANSKI PRIGRIZKI

Želim svoj brezplačen izvod

Se ti kdaj zgodi, da ti "pade cuker" in želiš na hitro pojesti nekaj sladkega in obenem zdravega?

Če potrebuješ idejo, kaj bi to bilo, si obvezno prenesi našo brezplačno e-knjižico s 3 sladkimi, a zdravimi recepti za popoldanske prigrizke.