True

 Gutsy

5-dnevni virtUalni instagram live program

PRIJAVE ODPRTE!

Nazaj k sebi:
Ženska cikličnost

 

Spoznaj svoj ženski cikel, ki deluje na principu 4 letnih časov.
Nauči se, kako začutiti, negovati in vzljubiti svoje telo in sebe skozi različne, v eno celoto povezane vidike: dotik, gibanje, prehrana in nega telesa ter uma. Postani ženska, ki se zaveda svojega cikla in
deluje v skladu z njim in s seboj.


Pridruži se 5-dnevnemu Instagram LIVE programu in spoznaj:

 • kako deluje ženska v tebi, kaj potrebuje v določenem letnem času vsakega mesečnega cikla,

 • kako jo negovati, da bo kar se da v skladu s potrebami, ki so mogoče velikokrat prezrte,

 • kako deluje tvoj menstrualni cikel in zakaj se tvoje telo obnaša drugače v določenem delu cikla,

 • kako negovati svoje telo, kako se prehranjevati, da bo tvoje telo napolnjeno s hranili,

 • zakaj je pomembno začutiti sebe kot žensko in se tudi gibati v skladu s svojim telesom,

 • kako lahko stopiš v globlji stik s seboj in sprejmeš sebe skozi svoj cikel,

 • kako vzljubiti svoje telo skozi različne vidike, kot so dotik, gibanje, hrana in nega.

Spoznaj se kot žensko, ki deluje ciklično


Vsaka ženska deluje ciklično - skozi svoj menstrualni oziroma lunin cikel. V obdobju enega cikla preide skozi 4 faze, podobne 4 letnim časom, v katerih se njene fizične in psihične potrebe spreminjajo.

Ženski cikel deluje na principu 4 letnih časov


Ženska narava je ciklična - določa jo menstrualni cikel, ki traja od začetka ene krvavitve do začetka druge. V tem času, to je običajno v 4 tednih, gre ženska - tako kot narava v enem letu - skozi 4 različna obdobja. Ker so podobna letnim časom v naravi, jih tako tudi imenujemo: pomlad, poletje, jesen in zima.

Da se ženske svojega cikla zares zavemo, ga moramo zavestno spremljati in še prej poznati. Šele takrat lahko delujemo v skladu z dejanskimi potrebami in zahtevami svojega telesa, ki smo se jih v sodobni družbi naučile potlačiti in zanemariti, v resnici pa igrajo ključno vlogo za naše dobro počutje.


Kaj pa ti?
Upoštevaš svojo ciklično naravo?

 • Si vedela, da je vsaka ženska povezana z naravo skozi svoj menstrualni ali lunin cikel in da smo zaradi hitrega načina življenja postale čisto ločene od tega dela sebe? 

 • Kako lahko pravzaprav pridemo nazaj k sebi in začnemo ravnati v skladu s seboj? Ali je utrujenost, izgorelost res potrebna, preden se ustavimo in se prevprašamo: kdo sploh sem kot ženska? 

 • Si se kdaj kot ženska vprašala, zakaj je menstrualni cikel pomemben del tvojega življenja in zakaj je ključno, da ga spoznaš? Si se kdaj spraševala, kako lahko deluješ v skladu s svojo ciklično naravo, zaživiš svoje potenciale in stopiš v svojo moč? 

 • In pri čem vse ti lahko pomaga, če ta cikel pri sebi dobro razumeš? 

 • Vsi vemo, da se je proti naravi nemogoče boriti, da to ni smiselno in niti slučajno potrebno. Zakaj bi se torej borila proti svoji naravi, če lahko živiš in deluješ v skladu z njo ter na ta način izkoristiš svoje potenciale?  

 • Tako kot vsak letni čas v naravi prinaša svoje značilnosti, svoje raznolikosti, svoje prednosti in slabosti, tako ta obdobja znotraj ženske prinašajo raznolike izzive in koristi. Če jih spoznaš,  sebe bolje razumeš, kar ti koristi tudi pri delovanju navzven (interakciji z zunanjim svetom).


Nauči se delovati v skladu s svojo ciklično naravo.
Olajšaj si vsakdan in se poveži s sabo v programu NAZAJ K SEBI: ŽENSKA CIKLIČNOST

Želiš spoznati, kako deluješ skozi svoj menstrualni oziroma lunin cikel, ki v ženski sledi naravnemu ciklu 4 letnih časov?

Bi rada vedela, zakaj je tako pomembno uravnovesiti svoj um in misli s telesom, nego, gibanjem in prehrano - ter kako prideš do tega, da vsi ti ključni vidiki delujejo kot ena povezana celota?

S programom se boš naučila:

 • kako deluje ženska v tebi, kaj potrebuje v določenem letnem času vsakega mesečnega cikla, 

 • kako jo negovati, da bo kar se da v skladu s potrebami, ki so mogoče velikokrat prezrte,

 • kako deluje tvoj menstrualni cikel, zakaj se tvoje telo obnaša drugače v določenem delu cikla,

 • kako negovati svoje telo, kako se prehranjevati, da bo tvoje telo napolnjeno s hranili,

 • zakaj je pomembno začutiti sebe kot žensko in se tudi gibati v skladu s svojim telesom,

 • kako vzljubiti svoje telo skozi različne vidike, kot so dotik, gibanje, hrana in nega. 

Program poteka na zaprtem Instagram profilu.

Z nakupom programa prejmeš:

 • dostop do zaprtega Instagram profila, kjer bodo potekali IG live dogodki,

 • e-knjižico z urnikom, predstavitvijo live IG dogodkov in prostorom za zapiske, darilo: koledarček za spremljanje cikla z dodatnim prostorom za zapiske tvojega počutja,

 • dostop do live dogodkov preko Instagram profila s 7 različnimi gostjami - skupno 8 live dogodkov z različnimi tematikami,

 • dnevne naloge, ki te popeljejo korak bližje k sebi.

Vsebine za program bodo na voljo znotraj PDF knjižice in bodo objavljene na Instagram postih. Vsa vsebina ti ostane na voljo za neomejeno časa. Lahko jih pogledaš z zamikom oziroma za nazaj in jih opraviš v svojem tempu.


Cena programa: 36,60 eur

SE ŽELIŠ ŠE GLOBLJE POVEZATI SAMA S SEBOJ?

Pri izvajanju programa Nazaj k sebi naj ti pomagata kristal roževec in sveti les Palo Santo!

Kristal roževec je kamen univerzalne ljubezni. Je enkraten za spodbujanje ženske energije in te pri programu Nazaj k sebi podpre pri delu na sebi, povezavi z žensko energijo, maternico in ciklom. 

Sveti les Palo Santo odstrani negativno energijo in tako ustvari mir ter sproščenost v prostoru. Sežiganje Palo Santa nam pomaga, da se sprostimo in lažje povežemo s seboj.

Količina paketov je omejena, zagotovi si svojega danes. 

Na kratko o predavateljicah


EVA MERCINA @eva_merci / @gutsy.si

Eva je raziskovalka življenja in odkrivanja svoje Resnice. Življenje jo pelje skozi različne tematike, ki jih vneto raziskuje in se v njih poglablja skozi lastno prakso. Na koncu pa se vedno znova vrača vase in najde veselje v deljenju sreče z ostalimi ženskami, ki so tudi na svojem popotovanju nazaj k sebi. 
Eva te bo vodila skozi transformativne meditacije, ki te bodo vedno znova vračale v tvoj center.

MAJA FRIDAU @pot_k_sebi

Maja na svoji poti združuje psihologijo in duhovnost, ki sta po njenem neločljivo povezani. Preko lastnih izkušenj, študija psihologije in duhovne šole Vilija Ravnjaka je spoznala, kako se izvleči iz okov trpljenja. Ustvarila je organizacijo Pot k sebi, kjer skozi delavnice, predavanja o življenju, meditacije, individualne posvete ter poučevanja poskuša navdihniti in pomagati ljudem, da najdejo pot iz trpljenja in zaživijo v svojem polnem potencialu in vrniti otroško navdušenje nad dobroto in lepoto življenja.  
Predstavila ti bo pomembnost meditacije in te povezala s svojim notranjim otrokom. ALEKSANDRA GRILC TOMAŽIN @aleksandragrilc / @gutsy.si

Aleksandra je velika ljubiteljica sezonske rastlinske prehrane in joge. Hrana je za njo več kot le recepti in raznoliki okusi. Dojema jo kot nekaj, s čimer lahko res kakovostno nahraniš in podpreš svoje telo ali pa ga “raniš” oziroma mu celo škoduješ. Poleg svoje rastlinske kulinarične zgodbe in proizvodnje naravnih fermentiranih prehranskih izdelkov, ki ju že nekaj let uspešno vodi skozi podjetje Ayatana, se s hrano ukvarja tudi z vidika kar najboljše podpore ženskemu telesu.
Predstavila ti bo optimalen in zaveden način prehranjevanja skozi cikel ter kako vzpostaviti pozitiven odnos do hrane.

KATARINA TAVČAR MOŽINA @katariiin a 

Katarina verjame v magičnost počitka, povezave same s sabo in pripovedovanja, kar se izraža tako skozi njeno joga prakso kot življenje. Njene ure joge so predvsem povabilo, da stopiš v stik s tisto svojo notranjo močjo, ki ve. So povabilo, da se prepustiš temu, kar je in ponovno odkriješ tisto globoko sočutje do same sebe in sveta okoli sebe, ter to odneseš s podloge v svet. Za več enakopravnosti, sočutja in zaupanja tako same vase kot v druge.
Vrnila te bo nazaj k sebi s pomočjo nežnega intuitivnega gibanja, manter, joga nidre ter te na poti povezala s tvojih ciklusom in šakti energijo.
Foto:  Nastja HvalaROSALIE REYA @rosaliereya

Rosalie je oseba, ki ljubi gibanje in izražanje skozi telo. Navdih za gib ji predstavljata voda in eleganca. Veliko ljubezen in sprostitev čuti v naravi, skozi mirne sprehode in pri šivanju svojih kreacij. Po osebnosti je lahkotna, optimistična in polna ljubezni. Teče s tokom življenja in zaupa Vesolju.
Rosalie te bo ponesla v svet plesa.

INES STOJANOVIĆ @zenskicikel

Ines je menstrualna mentorica in svetovalka za simptotermalno metodo (naravna kontracepcija). Njeno poslanstvo je prebujati ženske, da spoznajo, kako zelo so čudovite in to počne skozi ozaveščanje o menstrualnem ciklu. Meni, da je osnova za reševanje menstrualnih težav dobro poznavanje svojega menstrualnega cikla in svoje cikličnosti. Ko se ženske enkrat spoznamo, lahko pričnemo kreirati življenje po svojih pravilih.
Popeljala te bo skozi spoznavanje tvojega menstrualnega cikla. 
foto: Polona Bartol


Sklici

Demo logotip
Demo logotip
Demo logotip
Demo logotip


MARTINA BORŠČAK @ritualnicaa

Martina zase pravi, da je čarovnica, skincare pro in borka za pravice narave in živali. Njena “ritualnica” je platforma ljubezni, kjer prikaže avtentično sebe. Deluje skozi dotik in njena prisotnost je tista, ki te popelje v svojo moč. Je spirit in čLOVEk.

Vodila te bo skozi nego obraza in ti pokazala, kako se sebe dotakniti na nežen in ljubeč način.

Poglej, kakšne vtise je program Nazaj k sebi pustil lanskim udeleženkam

Najpogostejše zastavljena vprašanja

Program poteka na zaprtem Instagram profilu, od 23. do  27. 6. 2021.

Dostop do zaprtega Instagram profila oziroma skupnosti dobiš z nakupom programa.

Kakšen je urnik programa ali lahko izvajam program kadarkoli in kjerkoli? Kaj, če se ne morem predavanj udeležiti v živo?

URNIK PO DNEVIH:

TOREK 22.6

Priprava na program

Povezovanje znotraj skupine

Zaveži se sama sebi


SREDA 23.6

Ustvarjanje novih rutin

18.00 IG Live dogodek: Cikličnost ženske z Ines (@zenskicikel)

20.00 IG Live dogodek: Cikličnost skozi rojstvo in smrt - meditacija z Evo (@eva_merci)


ČETRTEK 24.6 - pomlad

Ženska skozi menstrualni cikel 

Prehrana za žensko skozi cikel 

18.00 IG Live dogodek: Optimalna prehrana za žensko in (čutno) zavedno prehranjevanje z Aleksandro (@aleksandragrilc)

20:00 IG Live dogodek: Meditacija za posaditev semena za “novo” žensko z Evo (@eva_merci)


PETEK 25.6 - poletje

18.00 IG Live dogodek: Odpiranje ženske in ženstveni ples z Rozi (@rosaliereya)

20.00 IG Live dogodek: Disciplina uma in povezava s seboj - meditacija z Majo (@maja_fridau)


SOBOTA 26.6 - jesen

Gibanje primerno za različne faze cikličnosti ženske

Vaje za prizemljitev

20.00 IG Live dogodek: Joga za stik z žensko in zemljo s Katarino (@katarrrrina)


NEDELJA 27.6 - zima

IG TV: Povezava z notranjim otrokom (@maja_fridau)

18.00 IG Live dogodek: Nega obraza in dotik z Martino (@ritualnica)

20.00 IG Live dogodek: Zaključek programa z Evo (@eva_merci)


Znotraj programa bodo še dodatne naloge (dnevnik vprašanja in vaje za izvedbo).


Priporočljivo je, da se udeležiš LIVE-ov v živo, da lahko zastaviš katerokoli vprašanje. Učitelji izziva so tam zate, da ti pomagajo in odgovarjajo. Če se predavanja ne moreš udeležiti v živo, ne skrbi - vsa predavanja oziroma posnetki ostanejo dostopni znotraj zaprtega Instagram profila.

Posamezen live traja od 30 do 90 minut, dnevno sta 1 ali 2 live dogodka.

Dnevne naloge vzamejo 10 do 30 minut, odvisno od dneva in nalog. Vsebine so razporejene v dopoldanskem (naloge) in popoldanskem času (live dogodki).

Po uspešni prijavi oz. nakupu prejmeš na svoj elektronski naslov potrditveni email za opravljen nakup. V ločenem emailu prejmeš še račun in povezavo, preko katere zaprosiš za dostop do zaprtega privat Instagram profila oziroma skupnosti. Po prejetem plačilu ti omogočimo dostop do zaprtega Instagram profila. Na svoj email pred samim pričetkom prejmeš tudi PDF dokument z urnikom in vsebino (e-knjižica z informacijami in prostorom za zapiske po dnevih).

Vsebine ti ostanejo neomejeno časa, kar pomeni, da lahko narediš izziv v svojem ritmu in se k njemu tudi vračaš. 

Na program se lahko prijaviš kadarkoli, tudi že med potekom programa. Vsebine se sproti polnijo in ostanejo na profilu ter jih lahko pogledaš tudi z zamikom in opraviš v svojem tempu. 

*Svetujemo ti, da se na program prijaviš pred 22.6., saj je ta dan že pred pripravljalni dan. Tako boš z vsemi vsebinami sproti na tekočem. 

Spoznala boš svoj menstrualni cikel, kaj vse se dogaja znotraj enega cikla v tvojem telesu in skozi katere faze cikličnosti greš. Vzpostavila boš globlji stik s seboj, sprejela sebe skozi cikel, se povezala sama s seboj, se znala začutiti in dotakniti sebe.Naučila se boš kako negovati svoje telo, kako se prehranjevati, da bo tvoje telo napolnjeno s hranili, zakaj je pomembno začutiti sebe kot žensko in se tudi gibati v skladu s svojim telesom.

Ne skrbi. Vsebine ti ostanejo neomejeno časa in jih lahko izvajaš kadarkoli želiš in večkrat. Bodo pa live-i kasneje (izven urnika) že zaključeni, smo pa po tem vseeno na voljo za morebitna vprašanja.  

Cena programa je 36,60 EUR, kar pomeni le 7 EUR investicije na dan.

Na program se lahko prijaviš kadarkoli, tudi že po začetku programa. Vsebine ostanejo dostopne na zaprtem profilu in jih lahko pogledaš tudi z zamikom in opraviš v svojem ritmu. 

Program lahko podariš in ga zakupiš za nekoga drugega. Ob nakupu nam na email hello@gutsy.si  sporoči ime in priimek ter email osebe, kateri je program namenjen. Na svoj email boš dobila navodila in pred samim pričetkom tudi pripadajočo e-knjižico. 

Program je namenjen vsem ženskam, ki se želijo povezati same s seboj in globlje spoznati s svojo cikličnostjo. Primeren je za vse starosti in vsa obdobja. Tudi v primeru odsotnosti menstruacije (menopavza) je ženska še vedno ciklična, saj se ravna po Luninem ciklu. Vsekakor so vsebine primerne za vsa obdobja. 

V program verjamemo in zaupamo 100%. Seveda pa se lahko zgodi, da program ne bo izpolnil tvojih pričakovanj. V tem primeru smo ti pripravljene povrniti celotno kupnino. Celotno tveganje je torej na naši strani, zato lahko program preizkusiš popolnoma brez skrbi.

 

Si vedela, da lahko izziv plačaš za nekoga, ki si zaradi financ izziva ne more privoščiti? 

Napiši nam zasebno sporočilo in povej, za koga želiš plačati izziv ali pa samo nameni 36,60 € dobroimetja, ki gre neznani osebi.

se želiš še globlje povezati sama s seboj?

Pri izvajanju programa Nazaj k sebi naj ti pomagata kristal roževec in sveti les Palo Santo!

Kristal roževec je kamen univerzalne ljubezni. Je enkraten za spodbujanje ženske energije in te pri programu Nazaj k sebi podpre pri delu na sebi, povezavi z žensko energijo, maternico in ciklom. 

Sveti les Palo Santo odstrani negativno energijo in tako ustvari mir ter sproščenost v prostoru. Sežiganje Palo Santa nam pomaga, da se sprostimo in lažje povežemo s seboj.

Količina paketov je omejena, zagotovi si svojega danes. 


Foto: trgovina Springsroom