True

kaj je gutsy in kaj ti ponuja?

Gutsy je Ayatanin lifestyle portal, ki je nastal z združitvijo znanja, kreativnih moči in energije treh čudovitih žensk: 
Aleksandre, Eve in Polone

Gutsy je tudi skupnost, ki ti omogoča, da spoznaš, začutiš in sprejmeš sebe - takšno, kot si.

Če se počutiš, da si obtičala, če si želiš zrasti, če ne najdeš motivacije za gibanje, če ne veš, kje pričeti z delom na sebi, če si želiš osebnostno rasti, če se želiš bolj zdravo prehranjevati, če želiš prisluhniti svojemu telesu, če te je strah besede meditacija, če nimaš dovolj časa zase, če ne veš, kje začeti, če si tipična moderna ženska, ki krmari med otroki, delom in obveznostmi in ki si včasih želi samo ... Ah, začutiti sebe in biti svoja najboljša verzija ... 

Sooči se z izzivi, ki v tebi pustijo novo znanje in energijo, ki jo do sedaj še nisi začutila. Premaguj svoje strahove, se aktiviraj in prioritiziraj naloge ter si postavi najvišjo vrednost. 

Zate pripravljamo veliko brezplačne in plačljive vsebine, skozi katero boš lahko odkrivala in raziskovala:

  • polnovredno rastlinsko prehrano, 

  • zavedno gibanje, 

  • svoj um in skrb zase.

Poveži svoje telo, um in srce. Daj si priložnost in ZA-upaj si, tu smo zate.

polnovredna rastlinska prehrana

Polnovredna rastlinska prehrana je lahko veliko več kot pusta zelenjava in sadje. Daj si priložnost in vstopi v čudoviti svet novih dimenzij obrokov in kombinacij, ki jih boš lahko odkrivala skozi raznolike recepte, trike, nasvete in zanimivosti. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

zavedno gibanje

Spoznaj zavedno gibanje in najdi tisto, ki je zate optimalno. Raznoliki treningi, kjer je poudarek predvsem na močnem središču telesa, joga za umiritev in stik s seboj, gibanje, ki te spravi izven cone udobja in, kar je najpomembnejše - celostno gibanje glede na tvoje potrebe in počutje. 

um in skrb zase

Skozi vodene meditacije in različna orodja te vodimo do točke, kjer se umiriš in najdeš stik s seboj. Če bi rada živela bolj zavestno in prisotno, je to mesto zate. Poskrbi tudi za svoje telo in najdi številne nasvete za nego telesa.

Odoo • Text and Image

spoznaj naše zgobe

polona

Spoznaj eno izmed treh Gutsy punc. Polona, kdo vse je in kaj vse ni …

eva

Spoznaj eno izmed treh Gutsy punc. Eva, večna raziskovalka...

aleksandra

Spoznaj eno izmed treh Gutsy punc. Aleksandra neizmerno uživa v rastlinski prehrani in jogi.