True

Aplikacije za osebno rast - naših 5 najljubših

Avtor: Polona

Deli s prijatelji

Predstavljamo ti 5 aplikacij, ki nam pomagajo na poti osebnostne rasti, pri praksi meditacije ali pa le kot dnevni opomnik, da se ustavimo.

Aplikacije za osebno rast so eno izmed orodij, ki ti lahko pomaga na tvoji poti, vendar le, če je uporaba telefona zavedna. Zavedaj se, da si ti v kontroli nad tehnologijo in ne obratno.

To je naših 5 naj aplikacij za osebnostno rast:


1. HEADSPACE

Nekatere izmed nas so navdušene nad aplikacijo Headspace, druge prisegajo na aplikacijo Calm. Ena ali druga ti lahko pomagata, da pričneš z redno prakso meditacije. Pri obeh je fino to, da vsebujejo veliko različnih tematik in časovnih razponov meditacij. Lahko izbereš vodene meditacije ali samo z glasbeno podlago. 

2. I AM

Tekom dneva se nam velikokrat pojavljajo tudi negativne misli, ki globoko in dolgo odmevajo v nas. Ta aplikacija ti  pomaga, da tvoje morebitne negativne misli obrneš na pozitivne. Pomaga, če si misli, ki jih prejmeš tudi večkrat, pri sebi zavedno ponoviš. Saj veš, da nas pozitivne afirmacije opominjajo in nam pomagajo spremeniti naš mindset, graditi na naši samozavesti in doseganju ciljev. V aplikaciji si izbereš, koliko afirmacij in kdaj v dnevu jih želiš prejemati. Ne pozabi: afirmacije so res preprosto, a močno orodje med tvojim zavednim in nezavednim stanjem uma. 

3.  MY FLO

MyFlo je ena izmed aplikacij, ki ti lahko pomaga pri spremljanju tvojega menstrualnega cikla. Gre za aplikacijo, ki ti natančno pove, kaj naredi v posamezni fazi menstrualnega cikla, zato da boš imela cikel brez simptomov, kot so bolečine, glavobol ipd. Nauči s,e zakaj imaš PMS, PCOS, endometriozo in ostalo in kako lahko vse to urediš naravno. Avtorica aplikacije je Alisa Vitti, ki je napisala odlične knjige za žensko. Ena izmed njih je Woman code in po našem mnenju gre za knjigo, ki jo mora vsaka ženska prebrati. Aplikacijo lahko povežeš s partnerjem ali partnerko in tako bo vedno na tekočem s tvojim razpoloženjem. :)

4. INSIGHT TIMER

Je še ena prijetna aplikacija za meditacijo, ki ti bo pomagala pri umirjanju in spuščanju stresa. Primerna je za začetnike in napredne, dolžino si izbiraš sama. 

5. BREATHWRK

Aplikacija, ki te vodi in uči različnih dihalnih tehnik, ki ti pomagajo ozavestiti dih, izboljšajo spanec ter kakovost življenja.


In še nekaj ostalih naših:

6. Za pitje vode: Plant nanny

7. Za boljši spanec: Sleep cycle

8. Za spremljanje luninega cikla in kako ta vpliva nate: Moon plus

9. Za povezavo lune in menstrualnega cikla: Stardust


Katere aplikacije za osebno rast, meditacijo ... spremljaš ti?

Verjetno si pomagaš tudi s katero izmed zgoraj naštetih? Misliš, da smo na katero pozabile, pa bi bilo super, če se znajde na zgornjem seznamu? Pomagaj nam ga dopolniti, da postane zbirka kakovostnih aplikacij, ki nam ženskam pomagajo se ustaviti, umiriti, zadihati in si zavedno povedati kaj lepega! Svojo izbiro aplikacije za osebnostno rast zapiši kar spodaj v komentar.

                       

Kdo je gutsy

Gutsy je portal, ki te zaobjame kot celoto in kjer na enem mestu najdeš vse za: polnovredno rastlinsko prehrano, zavedno gibanje ter skrb za telo in um. Me ti damo orodja, ti pa zase vzameš, kar potrebuješ. 

Več o nas >

BREZPLAČNA E-KNJIŽICA

3 ZDRAVI SLADKI POPOLDANSKI PRIGRIZKI

Želim svoj brezplačen izvod

Se ti kdaj zgodi, da ti "pade cuker" in želiš na hitro pojesti nekaj sladkega in obenem zdravega?

Če potrebuješ idejo, kaj bi to bilo, si obvezno prenesi našo brezplačno e-knjižico s 3 sladkimi, a zdravimi recepti za popoldanske prigrizke.