True

FAQ: kako lahko najbolje izkoristim brezplačni retreat?

Avtor: Aleksandra

Deli s prijatelji

Si se pridružila našemu brezplačnemu 4-dnevnemu retreatu in te zanima, kako ga lahko najbolje izkoristiš? Zbrale smo nekaj pogostih vprašanj in nanje odgovorile, da se boš lahko še uspešneje "spopadla" z izzivom. ;)

KOMU JE BREZPLAČNI RETREAT NAMENJEN?

Izziv je namenjen vsem ženskam, ki se želijo v štirih dneh povezati s seboj na različnih področjih in se naučiti sebe postaviti na prvo mesto. Namenjen je tebi, da se v zavetju svojega doma umiriš, povežeš s seboj in zrasteš. Naj bo to tvoj umik nazaj k sebi. 

Izziv je zate, če:

  • si želiš nameniti nekaj dni, da vzpostaviš stik s seboj

  • imaš občutek, da ti vedno primanjkuje časa in da daješ sebe na zadnje mesto

  • si želiš sprememb v svojem življenju, vendar ne veš kje začeti

  • ne veš kako pričeti z rastlinsko prehrano oz jo vpeljati v svoj način prehranjevanja

  • si želiš začutiti svoje telo

  • bi rada več izvedela o negi telesa in uma

  • si padla iz ritma gibanja, zdravega prehranjevanja in prioritziranja sebe

  • hrepeniš po oddihu

  • bi se rada sprostila in povezala s seboj 

KAJ Z RETREATOM PRIDOBIŠ?

V štirih dneh se povežeš s seboj v samo 30-60 minutah na dan. Spoznaš, da je mogoče s pravilno prehrano, gibanjem telesa in nego uma ter telesa priti do sebe in zaživeti polnejše življenje. Umiriš svoj um in polno zadihaš.


VAŠA NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali retreat lahko izvajam doma?

Ja, 4-dnevni brezplačni virtualni retreat lahko izvajaš v zavetju svojega doma, kadarkoli ti najbolj ustreza. Kar pa je najbolje - lahko je namenjen le tebi ali pa se ti pridružijo vsi družinski člani. 


Kdaj se retreat začne?

Z oddihom pričneš sama, kadarkoli to najbolj ustreza tebi. S prijavo na retreat torej tečaj ne začne avtomatično teči, k ničemur nisi zavezana; te pa spodbujamo, da začneš čim prej in da ne odlašaš! Izvajaš ga sama, vesele pa bomo tvojih povratnih informacij, če se ti je pri njem pridružil še kdo.

Ali je primeren za vse starosti in načine življenja?

Ja, primeren je za vse starostne skupine in spole, z možnostjo prilagoditve oziroma osebne zmožnosti pri gibalnih vajah. Prav tako je primeren za vse vrste načina življenja, ne glede na to, kako se prehranjuješ, ali si oziroma nisi športnica, imaš otroke ali ne ... Skratka - vsakdo, ki želi nekaj časa nameniti sebi, znotraj tega 4-dnevnega programa zagotovo lahko najde nekaj zase. 


Kakšno opremo potrebujem za izvedbo retreata?

Da se udeležiš brezplačnega 4-dnevnega virtualnega retreata, potrebuješ kuhinjo in osnovne kuhinjske pripomočke, kot so nož, blender, pečica, štedilnik, posoda ... in pa seveda sestavine za kuhanje, ki ti jih razkrijemo med programom. Za gibanje potrebuješ telovadno blazino oziroma podlogo, za nego pa krtačo za suhokrtačenje (lahko jo kupiš tudi pri nas po promocijski ceni).


Ali se ga lahko udeležim, če imam kakšne omejitve?  

Brezplačnega 4-dnevnega virtualnega retreata se lahko udeleži vsak, saj so posamezni sklopi lahko zelo prilagodljivi. Če ti kakšen sklop ne ustreza, ga lahko brez težave izpustiš. 


Občutek imam, da nimam dovolj časa za še eno obveznost ... Kako naj se izziva vseeno lotim?

Brezplačni 4-dnevni virtualni retreat ti vzame le 30-60 minut na dan. Prav tako pa lahko posamezen sklop z enega dne preneseš na drug dan, ko imaš na voljo več časa.


Prijavila sem se na brezplačen 4-dnevni retreat, a nisem prejela potrditvenega e-maila.
Kaj lahko naredim?

Prosimo te, da najprej pogledaš med vsiljeno pošto, če je potrditveni mail slučajno zašel tja, in Gutsy označi kot preverjenega prejemnika. S tem bodo tudi nadaljnji e-maili prispeli med glavno pošto. Če ga ni v "spamu", je najverjetneje v zavihku "promocije".

V primeru, da se email ne nahaja niti med vsiljeno pošto niti med promocijami, nam prosim pošlji mail na hello@gutsy.si, da pogledamo, kje je prišlo do težave. posamezen sklop z enega dne preneseš na drug dan, ko imaš na voljo več časa.


Ali mi dostop do brezplačnega 4-dnevnega retreata ostane dalj časa? Z drugimi besedami, ga lahko opravim kasneje?

Ja. Ko se enkrat prijaviš imaš neomejen dostop do retreata, tako da se lahko k njemu vrneš kadarkoli. 

Imaš vprašanje?

Odoo • Image and Text

Piši nam!

Imaš vprašanje, te še kaj zanima? Vabimo te, da svoje vprašanje zapišeš spodaj v komentar ali pa nam ga pošlješ kar na hello@gutsy.si. Potrudile se bomo, da ti odgovorimo v najkrajšem možnem času!


Kdo je gutsy

Gutsy je portal, ki te zaobjame kot celoto in kjer na enem mestu najdeš vse za: polnovredno rastlinsko prehrano, zavedno gibanje ter skrb za telo in um. Me ti damo orodja, ti pa zase vzameš, kar potrebuješ. 

Več o nas >

BREZPLAČNA E-KNJIŽICA

3 ZDRAVI SLADKI POPOLDANSKI PRIGRIZKI

Želim svoj brezplačen izvod

Se ti kdaj zgodi, da ti "pade cuker" in želiš na hitro pojesti nekaj sladkega in obenem zdravega?

Če potrebuješ idejo, kaj bi to bilo, si obvezno prenesi našo brezplačno e-knjižico s 3 sladkimi, a zdravimi recepti za popoldanske prigrizke.